Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Készülj fel a medence szezonra!

Kütyüsziget - 2022. 07. 03. 00:00:00

Te felkészültél a medence szezonra?

Itt a medence szezon, ha neked is van otthonodban medencéd, bizonyára te is tudod milyen nagy munkát igényel a tisztítása/tisztán tartása.

Ha pedig most állsz medence vásárlás előtt, jobb ha tudod, milyen eszközökkel és praktikákkal tudod kordában tartani a medence állapotát és a víz minőségét.


Medence tisztán tartása

1. A szűrőt mindig tartsd tisztán, hisz az egyik legfontosabb alapfeltétele, így elkerülheted a dugulásokat és az algásodást, hisz a szűrű dolga, hogy mindig folyamatosan frissüljön a víz.

Használj hozzá medence szűrő tisztítót ezzel ragyogóvá varázsolhatod a régi, elhasználódott bezöldült szűrődet is.

Bordás fej kialakításának köszönhetően a szűrők lamellái közé tud hatolni, így nincs menekvés a legutolsó szennyeződéseknek sem.

Használatához csatlakoztasd a tisztítót egy slagra, nyisd ki a csapot, nyomd le a tisztítón található gombot, hogy szabaddá tedd a víz útját és már tisztíthatod is vízszűrődet.

2. A víz fertőtlenítése miatt használj klórtartalmú készítményt, megfelelő adagolás mellett semmilyen káros hatása nincs. Hatékonyan elpusztítja a gombákat, baktériumokat és algákat.

Ehhez szükséged lehet egy Úszó klórtabletta tartóra, amely nem csak hatékonyan tisztít, de kompakt mérete miatt soha nem lesz útban a medencében.

Állítható rajta a nyílás ezzel csökkentve vagy növelve a vegyszer oldódási idejét, így tökéletesen egyenletesen adagolja a klórt.

3. Homályos víz elkerülése érdekében, ellenőrizd a víz pH értékét erre alkalmas tesztcsíkkal. A medence víz pH értéke megmutatja nekünk a víz lúgosságának és savasságának mértékét. Nyáron sűrűn változik az értéke.


További lehetőségek medencénk ragyogásáért:

1. Porszívózás, meglehetősen idő igényes, ezért sokaknak nem a kedvenc elfoglaltsága. 

2. Kefe használatával és alapos sikálással szedjük le a szennyeződéseket a medence aljáról és faláról, ezután töröljük át egy nedves ronggyal.

3. Alaptisztítás után az algaölő használata, támogatja a higiénikus víz minőséget és megakadályozza az algák elszaporodását.

4. Medencét estére mindig takarjuk le, hogy elkerüljük a felesleges szennyeződések és bogarak bejutását, ha még is el lepnék a váratlan vendégek akkor medence tisztító háló segítségével távolítsuk el őket.


Néhány hasznos kütyü a medencéd hangulata érdekében...

Ha felakarod dobni medencéd hangulatát érdemes beszerezned a LED medence világítást ami 16 különböző módon világít, távirányítóval szabályozható. Vendégeid körében garantált sikert fogsz aratni vele.

A kényelem fokozása érdekében, hogy ne keljen ki járkálnod a medencéből szerezd be Felfújható Unikornis vagy a Fánk italtartó valamelyikét.

A különleges formatervezésű italtartót lehetetlen szem elől téveszteni, így mindig biztonságban tudhatod kedvenc italod.

Nyaraláskor vagy otthoni fürdőzéskor nagyszerű kiegészítője lehet gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Remekül megtartja a dobozos valamint poharas üdítőket, nem kell attól félni, hogy kiborul a vízen lebegve.


Legyen a Te medencéd a legkülönlegesebb a környéken nagyszerű kütyüink segítségével!

Tartalomhoz tartozó címkék: Medence kiegészítők
Olcsóbbat.hu