Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Bemutatkozás

A Kütyüsziget elsődleges célja a minőséget és a kedvező árakat előnyben részesítő vásárlói kör igényeinek legmagasabb fokon történő kielégítése.

A minőség a víziónk, ezért ennek szeretnénk maximálisan eleget tenni, hogy minden vásárlónknak örömöt tudjunk szerezni újabbnál újabb kütyüinkkel.

Nekünk a vásárlók elégedettsége a legfontosabb, ezért különösen nagy figyelmet fordítunk a vásárlói igény teljesítéséért. Megszállott kütyürajongók révén arra törekszünk, hogy termékpalettánkat az igényekhez igazítva folyamatosan bővítsük.

A széles választék és tanácsadás mellett természeten az ár is fontos szempont nálunk, ezért webáruházunkban rengeteg akciós, illetve kedvező áru terméket is megtalálhatnak az érdeklődők. 


7+1 érv, hogy miért a Kütyüsziget:

1. Raktáron lévő termékeinket gyorsan 1-3 munkanapon belül teljesítjük.

2. Déli 12:00 óráig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a futárszolgálat munkatársainak.

3. Mi nem csak értékesítünk, hanem ötletekkel is segítjük vásárlóinkat, ha bizonytalanok valamely termékünk iránt.

4. Webáruházunkban sokszínű és biztonságos fizetési módok közül választhat.

5. 20.000 forintot meghaladó rendelését INGYEN szállítjuk házhoz.

6. Segítőkész ügyfélszolgálat mely hétköznapokon 08:00 - 17:00 között elérhető telefonon, továbbá email-ben 0-24 órában vásárlóink rendelkezésére állunk a hét minden napján ahol garantáltan 1-3 órán belül válaszolunk.

7. Mi ismerjük az általunk forgalmazott termékeket, amelyek jelentős részét mi is használjuk, illetve korábban már kipróbáltuk.

+1 Számunkra fontos a véleménye, ha bármilyen észrevétele van webáruházunkkal, szolgáltatásunkkal kapcsolatban, vagy keres egy terméket, bátran jelezze felénk!  smiley


Kütyüsziget - egy hely, mely kincseket rejt

Tel.: +36 70 949 5859

Email: info@kutyusziget.hu

Kütyüsziget | Facebook

Kütyüsziget | Instagram

Olcsóbbat.hu