Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tartsd kontroll alatt a hűtődet!

Kütyüsziget - 2022. 06. 08. 00:00:00

Bizonyára veled is előfordult már, hogy kész káosz uralkodott a hűtőszekrényedben és olyan élelmiszerek is lapultak az alján amiről már meg is feledkeztél.

Ebből kifolyólag sajnos, sok étel kerül szemétbe, ami akár az asztalodon is lehetne, ezért úgyszintén fontos kellő figyelmet fordítani a rendszerezésre, hogy elkerülhessük az étel pazarlást.

Az országokban mintegy 40% százalékáért a háztartások felelősek, ugyan is ennyi étel vész kárba a lakossági pocsékolás miatt.


Helyes rendszerezés az első

Sokunknak idegen lehet hogyan kell helyesen pakolni a hűtőszekrénybe, hogy az ételek és italok minél tovább elálljanak és elkerüljük a hamar romlandó élelmiszerek kidobását.

Ugyanis, az ételek eltérő hőmérséklet igényei miatt a hűtő meghatározott részein kellene helyt foglalniuk, ezáltal az élelmiszer higiéniára is nagyobb hangsúlyt fektetnénk a szennyeződésekkel szemben.


Tárolódoboz a megoldás

A rendszerezés mellett, csökkenne a szükségtelen vásárlások aránya is, ezért könnyebb lenne fennmaradó rendet tartani a hűtődben.

Bár a legújabb trendek szerint igencsak népszerűnek mondható háztartásbeli eszközként szolgálnak a hűtő rendszerező, hűtőbe helyezhető tárolódoboz ami praktikus és helytakarékos megoldás lehet számodra, ha szeretnéd te is esztétikusan tárolni az élelmiszereket.

Nem mellesleg kompatibilis minden hűtőszekrénnyel, könnyen tisztítható és garantáltan rend lesz a polcaidon, modern és egyszerűen használható. 

Az ételek tovább elállnak benne, hisz a szellőzőnyílásainak köszönhetően friss levegőhöz jutnak.


Klímaváltozás ellen

Ha tudatosan vásárolsz majd rendszerezd az élelmiszereket, nem csak a pénztárcádat kíméled meg vele, hanem a bolygónak is jó céllal szolgálsz ugyanis a hulladékgazdálkodás körülményes, a klímaváltozást pedig nagy részben a kukában landolt élelmiszerek is támogatják.

Megalapozott döntések birtokában felelősek vagyunk a környezetért, ezért a konyhában sem utolsó a tudatosság.

Nézz szét termékeink közt, hogy a pénztárcád és a környezeted is hálás legyen. wink

Tartalomhoz tartozó címkék: Konyhai eszközök
Olcsóbbat.hu